Bijzondere zorg voor bijzondere kinderen

Marloes Kamp •Begeleiding met Lef• Individuele begeleiding aan leerlingen, Nijmegen | Volledig op maat gegeven

Zorg binnen onderwijs

Altijd begeleiding op maat

Het kind staat centraal bij Begeleiding met Lef. Omdat ieder kind en elke diagnose uniek is, is onze individuele begeleiding precies dat: écht individueel. De begeleiding wordt helemaal afgestemd op de specifieke situatie en de individuele behoeften van de leerling. Gaat het om leren plannen op de basisschool of is er sprake van gedragsproblemen bij het kind? Samen zoeken wij naar de beste oplossing. Waar nodig worden altijd leerkrachten en ouder(s)/verzorger(s) bij het traject betrokken. Zo gaan wij actief, laagdrempelig en doelgericht te werk!
Het is ook mogelijk om de begeleiding die op school wenselijk is door te voeren in de thuissituatie middels thuisbegeleiding in combinatie met Zorg Binnen Onderwijs. Wij zijn van mening door de nodige ervaringen van de afgelopen jaren dat situaties waar kinderen tegenaan lopen niet alleen op school spelen, maar geregeld ook thuis een rol spelen.
Met alle betrokken partijen wordt er gekeken naar de hulpvragen die spelen en gaat Begeleiding met Lef aan de slag met de wensen voor het kind, zodat het kind zich op alle plekken goed voelt en kan groeien in zijn ontwikkeling.

Maak direct een afspraak of vraag meer informatie op door contact op te nemen met Begeleiding met lef uit Nijmegen.
Dit kan via tel. 06 – 15 51 08 74 of het online formulier op de website. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking terug.

Contact

Marloes Kamp,
begeleiding met Lef


T: 06 15 51 08 74
E: info@begeleidingmetlef.nl
I: www.begeleidingmetlef.nl

KVKnummer: 63909510
SKJ geregistreerd. Nr: 100015946
Leveringsvoorwaarden
Privacy Statement

Direct contact

Wil je meer weten of direct contact?
Bel: 06 15 51 08 74
Stacks Image 36

© Reclamebureau Kamp Winterswijk