Bijzondere zorg voor bijzondere kinderen

Groepstraining op school voor diverse obstakels

Een schooltraining voor diverse obstakels

Begeleiding met Lef is gespecialiseerd in ambulante begeleiding in het onderwijs. Eén van de manieren waarop wij dit doen is door middel van schooltrainingen in Nijmegen en omstreken. Dit soort begeleiding bieden wij op verschillende manieren: brugklastraining, faalangsttraining en Ik Leer Leren. Uiteraard gaat alles altijd op maat voor de beste begeleiding voor ieder kind.

Begeleiding met Lef is gespecialiseerd in ambulante begeleiding in het onderwijs. Eén van de manieren waarop wij dit doen is door middel van schooltrainingen in Nijmegen en omstreken. Dit soort begeleiding bieden wij op verschillende manieren: met brugklastraining en faalangsttraining. Uiteraard gaat alles altijd op maat voor de beste begeleiding voor ieder kind.

Brugklastraining

De brugklastraining is geschikt als voorbereiding op de brugklas. Waar moet ik heen als ik me ziek moet melden? Hoe maak ik vrienden? Wat doe ik als ik anders ben? Hoe ga ik om met docenten? Stuk voor stuk praktische vraagstukken en sociaal-emotionele aspecten die voor kinderen in deze leeftijd aan bod komen. Deze sociale vaardigheden-training van Begeleiding met Lef bestaat uit 6 bijeenkomsten met maximaal 6 kinderen.

Faalangsttraining

Kinderen die onzeker zijn, bang zijn een toets te maken, moeite hebben met vrienden maken of het stellen van vragen hebben hier baat bij. In de faalangsttraining van Begeleiding met Lef leren kinderen/jongeren omgaan met deze gevoelens en weer sterker in hun schoenen staan. De faalangsttraining voor kinderen bestaat uit 10 bijeenkomsten met maximaal 6 kinderen (alleen onderbouw).

Kosten van een training

Voor een schooltraining gaan de kosten op aanvraag. Dit omdat de prijs afhankelijk is van de soort training en het aantal deelnemers. Bekijk hier onze samenwerkingsverbanden in de regio Nijmegen.

Bel naar 06 – 15 51 08 74 of maak gebruik van het online contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Contact

Marloes Kamp,
begeleiding met Lef


T: 06 15 51 08 74
E: info@begeleidingmetlef.nl
I: www.begeleidingmetlef.nl

KVKnummer: 63909510
SKJ geregistreerd. Nr: 100015946
Leveringsvoorwaarden

Direct contact

Wil je meer weten of direct contact?
Bel: 06 15 51 08 74
Stacks Image 7102